„Házhoz megyünk!” Kecskeméten

2015. 12. 16., sze - 08:19
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Bács-Kiskun megye székhelyén két információs ponton várják a rendőrök és együttműködő partnereik az érdeklődő állampolgárokat.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrség a lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében országos kampánysorozatot indított „Házhoz megyünk!” címmel 2015. szeptember 30-án. A rendőrök Bács-Kiskun megyében már két városban, Kecskeméten és Kalocsán működtetik a megelőző vagyonvédelmi programot.

 

Bács-Kiskun megye székhelyén minden hónap második hetében várják a vagyonbiztonságuk érdekében tenni akaró, megelőző vagyonvédelem iránt érdeklődőket a rendőrség, a polgárőrség, a vagyonvédelmi szakmai kamara, a Kecskeméti Városrendészet, valamint az AEGON Biztosító Zrt. képviselői.

 

Az információs pontok az alábbiak szerint működnek Kecskeméten:

Helyszínek:  

Piac, Kecskemét, Budai utca. 2/a.

  • kedd - péntek     9.00-11.00
  • szombat               8.00-10.00

SPAR Szupermarket, Kecskemét, Március 15. utca. 5

  • kedd - péntek     16.00-18.00
  • szombat               10.30-12.30


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Virág mellé a megelőzés tanácsai

A rendőrök nemcsak a temetőkben és környékén segítik, támogatják a megemlékezés biztonságát, hanem Miskolcon a virágárusok bűnmegelőzést szolgáló szórólapot adnak a csokrok mellé.

 

Biztonságban a megemlékezés napjaiban

Mindenszentek és halottak napja alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közös sajtótájékoztatót tartott a Szolnoki Római Katolikus Temetőnél.