„Biztonságban útközben” Veszprémben

2016. 07. 30., szo - 09:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök, polgárőrök, valamint a MÁV Zrt. munkatársai szólították meg az utasokat a veszprémi vasútállomáson.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a tavalyi idegenforgalmi szezonban hirdette meg először bűn- és baleset-megelőzési programját az utazók biztonsága érdekében a polgárőrség, valamint a MÁV Zrt. és az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ (ÉNYKK) Zrt. munkatársaival közösen. A „Biztonságban útközben” elnevezésű program 2016 nyarán folytatódott Balatonfüred és Veszprém városában. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai és a helyi polgárőrök 2016. július 29-én a megyeszékhely vasútállomásán szóban, valamint prevenciós kiadványok átadásával tájékoztatták az utasokat - közülük is elsősorban a nyaralni, víkendezni indulókat - a személy- és vagyonbiztonságukat érintő lehetséges veszélyekről, valamint ezek elkerülésének lehetőségeiről. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.