Bűnmegelőzési TOTÓ

2018. 12. 06., cs - 08:28
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Kvízkérdésekkel segítették a rendőrök az érdeklődőket a vagyonvédelmi ismeretek elsajátításában.

"Házhoz megyünk" információs pontot hoztak létre 2018. december 5-én a Dombóvári Rendőrkapitányság munkatársai a helyi Tesco Áruházban, melynek a „Biztonságos ünnepek!” volt a témája.

Az információs ponton játékra invitálták az embereket, akik egy vagyonvédelemmel kapcsolatos TOTÓ kitöltését követően kerültek játékba. A kérdések kiterjedtek a karácsony előtti időszakban történő áldozattá válás és a megelőzés lehetőségeire, a fényfűzérek biztonságos vásárlására, a tűzijátékokkal kapcsolatos szabályokra és a "HázŐrző" nevű programra. 

A nyertesek kisorsolására 2019. január 4-én kerül majd sor. A kiosztott TOTÓ-k mindegyikéhez csatoltak egy felhívást, mely jó tanácsokkal szolgál az áldozattá válás megelőzéséhez.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.