Figyeljünk rájuk!

2019. 11. 06., sze - 15:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A szakemberek nemcsak előadást tartottak, hanem bűnmegelőzési kisfilmet is bemutattak a nyugdíjas klub tagjainak Szolnokon.

A Szolnoki Rendőrkapitányság munkatársai és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálatának vezetője vagyonvédelmi előadást tartottak az egyik nyugdíjas klub tagjainak 2019. november 5-én Szolnokon, a Kertvárosi Közösségi Házban.

A szakemberek olyan témákat érintettek, amelyek közvetlenül, vagy közvetetten veszélyeztetik az érintett korosztályt. Az előadáson többek között szó esett a trükkös csalásokról, az otthon- és lakásvédelemről, a tüzelővásárlásról, az árubemutatók jelentette veszélyekről, valamint a közelgő ünnepekhez kapcsolódóan a zseblopásokról és azok megelőzéséről.  

A megelőzési előadók a Házalók című bűnmegelőzési kisfilm bemutatásával és kielemzésével hívták fel a figyelmet a házalók által jelentett veszélyekre.

k

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos közlekedési baleset Békéscsaba közelében

Halálos közlekedési baleset történt a 44-es számú főúton, Békéscsaba közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi összeütközött. A balesetben az autót vezető férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.