„Útelágazás” című tematikus nap Szekszárdon

2017. 11. 07., k - 15:12
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bátai, bogyiszlói, valamint ozorai iskolások vettek részt a megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport rendezvényén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport 2017. november 7-én tematikus napot szervezett Szekszárdon. A fiatalokkal kapcsolatos prevenciós rendezvény első részében az ozorai, bátai és bogyiszlói diákok, valamint a munkacsoport tagjai a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézménybe látogattak, ahol Soczó László ezredes, az intézmény vezetője bemutatta a büntetés-végrehajtás helyi gyakorlatát.

A rendezvény további része a Szekszárdi Babits Mihály Művelődési Központban került megrendezésre, ahol a gyerekek különböző bűnmegelőzéssel kapcsolatos előadásokon vettek részt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője, Daubner Gabriella alezredes a fiatalok elkövetővé és áldozattá válásáról tartott figyelemfelkeltő videókkal színesített előadást. Ezt követően Cserdi polgármestere, Bogdán László tartott előadást a gyerekeknek arról, hogy milyen kiemelkedő lehetőség van a tanulásra, munkára való ösztönzésnek. A polgármester bemutatta a községében működő programokat is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam