„Útelágazás” című tematikus nap Szekszárdon

2017. 11. 07., k - 15:12
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bátai, bogyiszlói, valamint ozorai iskolások vettek részt a megyei Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport rendezvényén.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Területi Kisebbségi Kapcsolattartó Munkacsoport 2017. november 7-én tematikus napot szervezett Szekszárdon. A fiatalokkal kapcsolatos prevenciós rendezvény első részében az ozorai, bátai és bogyiszlói diákok, valamint a munkacsoport tagjai a Tolna Megyei Büntetés-végrehajtási Intézménybe látogattak, ahol Soczó László ezredes, az intézmény vezetője bemutatta a büntetés-végrehajtás helyi gyakorlatát.

A rendezvény további része a Szekszárdi Babits Mihály Művelődési Központban került megrendezésre, ahol a gyerekek különböző bűnmegelőzéssel kapcsolatos előadásokon vettek részt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztály vezetője, Daubner Gabriella alezredes a fiatalok elkövetővé és áldozattá válásáról tartott figyelemfelkeltő videókkal színesített előadást. Ezt követően Cserdi polgármestere, Bogdán László tartott előadást a gyerekeknek arról, hogy milyen kiemelkedő lehetőség van a tanulásra, munkára való ösztönzésnek. A polgármester bemutatta a községében működő programokat is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.