Futással a kábítószer ellen

2019. 12. 17., k - 09:35
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Tovább folytatódott a „Magad döntesz!” kábítószer-megelőzési program Bátonyterenyén.

Mint arról korábban beszámoltunk, Bátonyterenye Város Önkormányzata a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal és a Bátonyterenyei Rendőrkapitánysággal közösen komplex kábítószermegelőzési projektet dolgozott ki, mely 2018. október 1. és 2019. december 31. között valósul meg.

A bűnmegelőzési szakemberek 2019. december 16-án újabb kábítószermegelőzési prevenciós rendezvényt tartottak a városban, ahol Csík Csaba rendőr alezredes, kapitányságvezető köszöntötte az érdeklődőket. A korhatár nélkül meghirdetett sportrendezvényen a helyi lakosság, az iskolák, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, a Bátonyterenye Városi Szociális és Gyermekjóléti Központ, valamint a helyi önkormányzat csapatai futóversennyel hívták fel a figyelmet a kábítószer elleni küzdelem jelentőségére. A szervezők gyümölccsel és meleg teával, valamint egy "Magad döntesz!" feliratú kulaccsal várták a célba érkezőket.

A sportversennyel egy időben a Bátonyterenye főterén felállított információs ponton a legális és illegális drogok veszélyeiről, valamint a szenvedélybetegségek és függőségek kialakulásáról, és megelőzési lehetőségekről is tájékozódhattak az érdeklődők.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csak egy napig örülhetett

A rendőrök alig 24 órán belül azonosították és elfogták azt a baksi férfit, aki egy ismerőse házából vitt el arany ékszereket. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Elkapták a tapolcai ámokfutót

Ámokfutó törte-zúzta a gépkocsikat Tapolcán és környékén. Volt, akit lesodort az útról, volt, akivel szándékosan ütközött.

 

Hogy ne legyen halálos a döntés

Április első napjai óta egy meglehetősen sokkoló, az érzelmeket erősen megmozgató film kering az interneten: Te döntesz… a kanyarban!