Díjátadó a bűnmegelőzési versenyen

2017. 12. 05., k - 07:31
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési versenysorozata Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, az Aegon Magyarországgal bűnmegelőzési kvíz játékot szervezett a Győr Plusz Média bevonásával 2017. november 27-e és december 1-e között.

Díjátadó 1

A kezdeményezés lényege az volt, hogy az együttműködő szervezetek játékos formában próbálják meg felhívni az állampolgárok figyelmét a személyes- és vagyonbiztonságuk fontosságára. A jelentkezőknek egy weblapon kellet számot adniuk prevenciós és vagyonvédelmi ismereteikről és a sikeres kitöltők közül naponta kisorsoltak egy nyertest, aki a rendőrség által összeállított ajándékcsomagot kapott.

Díjátadó 2

Az Aegon Magyarország által biztosított fődíjat Megyeri Zoltán vehette át 2017. december 4-én a Győr Plusz Média székházában.

Díjátadó 3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Marihuána a kertben

Három férfi ellen indult eljárás, akik egy makói ingatlanban indiai kendert termesztettek.

 

Pásztorórákra adta ki lakását

A gyanú szerint egy 32 éves bakonykoppányi nő több személynek is rendelkezésre bocsátotta lakását annak érdekében, hogy ott prostitúciós tevékenységet folytassanak.

 

Kamionban megbújt migráns

Tompánál egy külföldi férfi egy jármű rakterében elbújva, jogellenesen próbált bejutni Magyarország területére.

 

Mosolygós gödöllői zsaruk

Nincs annál nagyobb elismerés, mint amikor egy városvezető a helyiek nevében azt mondja, hogy a mosolygó rendőrök városában élnek.

 

Tisztelgés Kopácsi Sándor előtt

A Rákoskeresztúri Új Köztemető 300-as díszparcellájában helyezték végső nyugalomra október 10-én dr. Kopácsi Sándor altábornagy, az 1956-os forradalom idején Budapest rendőrfőkapitánya, később Nagy Imre perének életfogytiglanra ítélt hatodrendű vádlottja és felesége, dr. Kopácsi Sándorné Torontóból hazahozott hamvait.

 

Emlékezve versengtek

Fiatalon elhunyt lőkiképzőjükre emlékeztek Veszprém megye zsarui október 3-án Csopakon.