Díjátadó a bűnmegelőzési versenyen

2017. 12. 05., k - 07:31
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési versenysorozata Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, az Aegon Magyarországgal bűnmegelőzési kvíz játékot szervezett a Győr Plusz Média bevonásával 2017. november 27-e és december 1-e között.

Díjátadó 1

A kezdeményezés lényege az volt, hogy az együttműködő szervezetek játékos formában próbálják meg felhívni az állampolgárok figyelmét a személyes- és vagyonbiztonságuk fontosságára. A jelentkezőknek egy weblapon kellet számot adniuk prevenciós és vagyonvédelmi ismereteikről és a sikeres kitöltők közül naponta kisorsoltak egy nyertest, aki a rendőrség által összeállított ajándékcsomagot kapott.

Díjátadó 2

Az Aegon Magyarország által biztosított fődíjat Megyeri Zoltán vehette át 2017. december 4-én a Győr Plusz Média székházában.

Díjátadó 3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éppen időben

A Mezőcsáti Rendőrőrs járőrei sikeresen újraélesztettek egy 64 éves nőt.

 

Összehangolt ellenőrzés

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az autópályán szabálytalanságot elkövető gépjárművezetőket szűrte ki egy összehangolt ellenőrzés során.

 

Halálos baleset Somogyban

Közúti közlekedési baleset során vesztette életét egy 24 éves férfi Balatonboglár és Fonyódliget között.

 

Iráni nőt tartóztattak fel Röszkén

Egy menetrend szerinti szerb busz görög utasaként jelentkezett belépésre egy illegális migráns Röszkén. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.