Díjátadó a bűnmegelőzési versenyen

2017. 12. 05., k - 07:31
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési versenysorozata Győrben.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, az Aegon Magyarországgal bűnmegelőzési kvíz játékot szervezett a Győr Plusz Média bevonásával 2017. november 27-e és december 1-e között.

Díjátadó 1

A kezdeményezés lényege az volt, hogy az együttműködő szervezetek játékos formában próbálják meg felhívni az állampolgárok figyelmét a személyes- és vagyonbiztonságuk fontosságára. A jelentkezőknek egy weblapon kellet számot adniuk prevenciós és vagyonvédelmi ismereteikről és a sikeres kitöltők közül naponta kisorsoltak egy nyertest, aki a rendőrség által összeállított ajándékcsomagot kapott.

Díjátadó 2

Az Aegon Magyarország által biztosított fődíjat Megyeri Zoltán vehette át 2017. december 4-én a Győr Plusz Média székházában.

Díjátadó 3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két afgán férfi egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Szakértői véleményünk szerint…

Egy igazságügyi orvos szakértői és egy igazságügyi műszaki szakértői iroda összevonásával jött létre az a szakértői intézet, amely 2017 óta a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Miskolci Intézete lett.

 

Szakértők Szombathelyen

A Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Szombathelyi Intézetének jogelődje 2001. január 1-jén kezdte meg tevékenységét, hozzátartozott a Zalaegerszegi Orvoscsoport.

 

Veszélyes pihenni a leállósávban

A szakemberek a gyorsforgalmi utakon, a sztrádákon és autóutakon való közlekedést tartják a legbiztonságosabbnak Európa-szerte, hiszen az egységnyi útszakaszra vonatkozó balesetek száma itt a legalacsonyabb. A leállósávot azonban csak végszükség, azonnali megállásra kényszerítő műszaki hiba esetén szabad igénybe venni.

 

Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

 

Csalás: a pénz ment, de semmi nem jött

Fűnyíró traktort szeretett volna vásárolni egy internetes oldalon egy mezőkovácsházi férfi. Meg is egyezett egy gödi hirdetővel, akinek elküldte a kialkudott vételárat, de a fűnyíró nem érkezett meg. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.