Kábítószert fogyasztott a férfi, a rendőrök elfogták

2020. 05. 20., sze - 14:19
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a 20 éves magyarpolányi lakosnak az ügyében, aki ellen kábítószer birtoklása miatt folyt nyomozás.

A rendőrök 2020. január 20-án nem sokkal éjfél előtt Balatonfüred belterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és igazoltatták annak vezetőjét. Az ellenőrzés során a sofőr kabátja belső zsebében alufóliába csomagolt növényi törmeléket, hátizsákjában dohányőrlőket, valamint cigarettacsikkeket találtak a rendőrök. A járőrök a 20 éves magyarpolányi lakost ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, és a vele szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, és ellene kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

cigarettacsikk

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálát várták és közben meglopták

A belvárosi nyomozók elfogták azt a házaspárt, akik miközben rokonuk kórházban volt, magukhoz vették az idős asszony bankkártyáját, és arról több mint négymillió forintot költöttek.

 

Három szír határsértő Kiszombornál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.