Lopott autóval okoztak balesetet a betörők

2016. 10. 08., szo - 13:51
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Csajágon csúszott árokba egy lopott személygépkocsival három férfi, akiket a rendőrök egy órán belül elfogtak.

Egy csajági közlekedési baleset helyszínére tartottak a rendőrök 2016.október 6-án hajnalban, amikor útközben három fiatal férfira figyeltek fel, akik a település külterületén gyalogoltak az út mellett. Az igazoltatásukkor nem tudtak elszámolni a náluk lévő női táskával, ékszerrel, karórával és készpénzzel, ráadásul egyikük más személy adatait adta meg a járőröknek, ezért mindhármukat előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy a két pétfürdői, valamint a  mezőszentgyörgyi férfi az árokba csúszott gépkocsit és a náluk talált értékeket egy siófoki autókereskedésből lopták el, ahová előző éjszaka törtek be. A nyomozók a házkutatások során a siófoki betörésből származó műszaki cikkeket - laptopokat, hangfalakat, tabletet - foglaltak le, amiket még aznap visszaadtak a tulajdonosnak.

A 19 éves, a 25 éves és a 21 éves gyanúsítottakat őrizetbe vették a balatonalmádi rendőrök, valamint előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2016. október 7-én elrendelt. Ellenük a Balatonalmádi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lopás miatt keressük őket

A szentesi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik készpénzt tulajdonítottak el egy ingatlanból a városban.