Piperét, mobiltelefont, válltáskát és motorolajat is lopott a nő, a rendőrök elfogták

2020. 05. 22., p - 12:29
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 37 éves győri lakost vettek őrizetbe és gyanúsítottként kihallgatták.

Üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 37 éves győri lakos ellen. Az eljárás adatai alapján a nő 2020. május 9-15. között több pápai áruházból kozmetikai termékeket és motorolajat vitt el fizetés nélkül, egy vendéglátóhelyről pedig az ott dolgozó válltáskáját tulajdonította el. Ezután, 2020. május 16-án egy győri étteremből egy mobiltelefont is ellopott. Az  elkövető a bűncselekményekkel összesen kétszázezer forintot meghaladó kárt okozott a sértetteknek.

A rendőrök a 37 éves nőt 2020. május 21-én délelőtt Pápa belterületén fogták el, majd előállították, és őrizetbe vették. A nyomozók ezután gyanúsítottként kihallgatták, és előterjesztést tettek az illetékes ügyészség felé letartóztatásának indítványozására.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hét migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Őrizetben a csányi támadók

Garázdaság és testi sértés bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.