Hírek Jász-Nagykun-Szolnok megyéből

2019. 08. 18., v - 09:00
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

Az elmúlt napon a megye rendőrei hat személyt fogtak el az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetben intézkedtek a rendőrök.

A Karcagi Rendőrkapitányság eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt M. Zoltán tiszaburai lakos ellen. A 35 éves férfi 2019. augusztus 17-én egy abádszalóki üzletben a földön talált egy pénztárcát, melyből kivette a készpénzt, majd a tárcát a benne lévő iratokkal együtt a parkolóban eldobta. A rendőrök a bolt kamerafelvételének segítségével azonosították a jogsértőt, akit előállítottak az Abádszalóki Rendőrőrsre és gyanúsítottként kihallgattak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.