Rendőrségi hírek Zala megyéből

2020. 07. 15., sze - 06:43
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Az elmúlt 24 órában történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két könnyű sérüléssel és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Keszthelyen, a Petőfi utcában közlekedett Renault típusú személygépkocsival egy 39 éves keszthelyi nő 2020. július 14-én 8 órakor, amikor a Lovassy Sándor utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy helyi nő által hajtott kerékpárral. A baleset során a biciklis elesett és könnyű sérülést szenvedett.

A szolgálatban lévő állomány három személyt fogott el, közülük egyet bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egyet pedig az ellene kiadott körözés alapján. A zalai járőrök öt főt állítottak elő, egyiküket bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt.

Az alkoholszonda egy esetben jelzett pozitív értéket az ellenőrzött járművezetőknél Zala megyében.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!