Tispol: Truck & Bus Vas megyei eredményei

2018. 03. 07., sze - 09:09
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési és pihenőidőt, a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták munkatársaink.

Az ellenőrzés kiterjedt az illegális migráció, az embercsempészés, a vagyon elleni bűncselekmények, valamint a kábítószerrel, lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésére, megszakítására.

A 2018. február 26. és 2018. március 4. között tartott akcióban a rendőrök az ellenőrzött hatvanhárom jármű esetében nyolc jogsértést állapítottak meg. Közülük hat esetben az előzési szabályokat szegték meg a sofőrök, egy esetben a jármű okmányaival kapcsolatos jogsértés merült fel és további egy alkalommal pedig a vezető túllépte az adott útszakaszra vonatkozó megengedett legnagyobb sebességet.

Az ellenőrzés országos eredményeiről itt tájékozódhat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Múzeumi Mozi

A Rendőrmúzeum (1087 Budapest, Mosonyi utca 5.) 2019. március 20-án 15 órai kezdettel tisztelettel várja az érdeklődőket a „Múzeumi Mozi” című programsorozat következő filmvetítésére: