Tispol: Truck & Bus Vas megyei eredményei

2018. 03. 07., sze - 09:09
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Az európai szintű ellenőrzés keretében elsősorban a vezetési és pihenőidőt, a veszélyes áruk szállításával összefüggő szabályok megtartását, valamint a beutazás, illetve belföldön tartózkodás jogszerűségét vizsgálták munkatársaink.

Az ellenőrzés kiterjedt az illegális migráció, az embercsempészés, a vagyon elleni bűncselekmények, valamint a kábítószerrel, lőfegyverrel kapcsolatos bűncselekmények felderítésére, megszakítására.

A 2018. február 26. és 2018. március 4. között tartott akcióban a rendőrök az ellenőrzött hatvanhárom jármű esetében nyolc jogsértést állapítottak meg. Közülük hat esetben az előzési szabályokat szegték meg a sofőrök, egy esetben a jármű okmányaival kapcsolatos jogsértés merült fel és további egy alkalommal pedig a vezető túllépte az adott útszakaszra vonatkozó megengedett legnagyobb sebességet.

Az ellenőrzés országos eredményeiről itt tájékozódhat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.