Megszűnt az útlezárás a 8123-as számú úton

2019. 01. 11., p - 21:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérvár és Zámoly között feloldották a forgalomkorlátozást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. január 11-én 16 óra 15 perc körüli időben a 8123-as számú út Székesfehérvár és Zámoly közötti szakaszán több jármű elakadt és az árokba hajtott. A műszaki mentési munkálatok és a hóátfúvás fennállásának időtartamáig az említett út a Székesfehérvár, Zámolyi úti körforgalomtól a gánti körforgalomig le volt zárva.

A műszaki mentés befejeződött, a jelzett útszakaszt a hótól megtisztították, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. Székesfehérvár és Zámoly között teljes szélességében járható a 8123-as számú út.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.