Megszűnt az útlezárás a 8123-as számú úton

2019. 01. 11., p - 21:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérvár és Zámoly között feloldották a forgalomkorlátozást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. január 11-én 16 óra 15 perc körüli időben a 8123-as számú út Székesfehérvár és Zámoly közötti szakaszán több jármű elakadt és az árokba hajtott. A műszaki mentési munkálatok és a hóátfúvás fennállásának időtartamáig az említett út a Székesfehérvár, Zámolyi úti körforgalomtól a gánti körforgalomig le volt zárva.

A műszaki mentés befejeződött, a jelzett útszakaszt a hótól megtisztították, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. Székesfehérvár és Zámoly között teljes szélességében járható a 8123-as számú út.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.