Megszűnt az útlezárás a 8123-as számú úton

2019. 01. 11., p - 21:47
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Székesfehérvár és Zámoly között feloldották a forgalomkorlátozást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2019. január 11-én 16 óra 15 perc körüli időben a 8123-as számú út Székesfehérvár és Zámoly közötti szakaszán több jármű elakadt és az árokba hajtott. A műszaki mentési munkálatok és a hóátfúvás fennállásának időtartamáig az említett út a Székesfehérvár, Zámolyi úti körforgalomtól a gánti körforgalomig le volt zárva.

A műszaki mentés befejeződött, a jelzett útszakaszt a hótól megtisztították, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. Székesfehérvár és Zámoly között teljes szélességében járható a 8123-as számú út.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.