Zavartalanul halad a forgalom a 87-es számú főúton

2019. 12. 14., szo - 16:31
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Feloldották a forgalomkorlátozást Vas megyében.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, közlekedési baleset történt a 87-es számú főút 11-es kilométerszelvényénél, Csempeszkopács és Vasszécseny között, 2019. december 14-én 14 óra 33 perckor, ahol egy személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - lesodródott az útról. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 16 óra 30 perckor feloldották, zavartalanul halad a forgalom.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Magára hagyott egy sérültet, a rendőrök megtalálták

Személygépkocsi sodort el egy gyalogost Mezőkovácsháza közelében. Az autó vezetője nem állt meg, elhajtott. A rendőrök egy összetört tükörhátlap alapján azonosították a járművet és annak vezetőjét. Az ügy vizsgálata befejeződött.