Zavartalanul halad a forgalom a 87-es számú főúton

2019. 12. 14., szo - 16:31
Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Feloldották a forgalomkorlátozást Vas megyében.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, közlekedési baleset történt a 87-es számú főút 11-es kilométerszelvényénél, Csempeszkopács és Vasszécseny között, 2019. december 14-én 14 óra 33 perckor, ahol egy személygépkocsi - eddig tisztázatlan körülmények között - lesodródott az útról. A balesetben – az elsődleges orvosi vélemény szerint – egy személy megsérült.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 16 óra 30 perckor feloldották, zavartalanul halad a forgalom.

Az utak biztonságáért és a balesetek elkerüléséért felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatosság és kellő körültekintés mellett, a szabályokat betartva közlekedjenek! A türelmes és toleráns magatartással sokat tehetnek közlekedés biztonságáért!

… hogy mindenki hazaérjen


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 29022/71/2016. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Kis segítség drága vége

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki alkalmi munkát végzett egy 87 éves idős úrnál Sátoraljaújhelyen, majd másnap visszament és a sértett figyelmét elterelve ellopta spórolt pénzét.

 

Életmentés összefogással

Időben érkezett a segítség egy kútba zuhant edelényi férfihoz, akit az utolsó pillanatban mentettek meg a rendőrök, és a katasztrófavédelem munkatársai.