Ismét „Egészségnap” a rendőrségen

2019. 03. 13., sze - 12:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság véradással és előadásokkal egybekötött „Egészségnapot” szervezett Szolnokon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőinek továbbra is kiemelten fontos munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése. A főkapitányság egészségvédelmi programjának újabb állomásaként 2019. március 11-én és 12-én a véradás mellett a dohányzás káros hatásairól tartottak előadásokat az érdeklődőknek.

Az egészségnap első napján véradásra várták a munkatársakat, majd a további napokban Bordásné Ignácz Ildikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztály egészségfejlesztő szakembere tartott előadást a dohányzás káros következményeiről. Kosaras Ilona a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet, Tüdőgondozó munkatársa pedig a dohányzásról való leszokás lehetőségeiről, valamint a tévhiteiről és a dohányzást helyettesítő eszközök hatásairól tartott felvilágosítást.

k

 

A dohányzás szervezetre és a környezetre gyakorolt hatásairól, valamint az egyik közösségi médiában létrehozott „CigiSzünet” elnevezésű fórumról pedig Dr. Pócs Dávid, sürgősségi orvostan szakorvos, a Szegedi Egyetem munkatársa tartott tájékoztatást.

k

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének programjairól itt olvashatnak:

Egy újabb lépés

Testalkati program a rendőrségen

Középpontban az egészség

Újabb állomás

„Adományozz egészséget!”

Mert fontos az egészség

Mert adni jó

Plakátokkal színesített „Egészségnap”

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.