Ismét „Egészségnap” a rendőrségen

2019. 03. 13., sze - 12:58
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság véradással és előadásokkal egybekötött „Egészségnapot” szervezett Szolnokon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőinek továbbra is kiemelten fontos munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése. A főkapitányság egészségvédelmi programjának újabb állomásaként 2019. március 11-én és 12-én a véradás mellett a dohányzás káros hatásairól tartottak előadásokat az érdeklődőknek.

Az egészségnap első napján véradásra várták a munkatársakat, majd a további napokban Bordásné Ignácz Ildikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztály egészségfejlesztő szakembere tartott előadást a dohányzás káros következményeiről. Kosaras Ilona a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház - Rendelőintézet, Tüdőgondozó munkatársa pedig a dohányzásról való leszokás lehetőségeiről, valamint a tévhiteiről és a dohányzást helyettesítő eszközök hatásairól tartott felvilágosítást.

k

 

A dohányzás szervezetre és a környezetre gyakorolt hatásairól, valamint az egyik közösségi médiában létrehozott „CigiSzünet” elnevezésű fórumról pedig Dr. Pócs Dávid, sürgősségi orvostan szakorvos, a Szegedi Egyetem munkatársa tartott tájékoztatást.

k

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének programjairól itt olvashatnak:

Egy újabb lépés

Testalkati program a rendőrségen

Középpontban az egészség

Újabb állomás

„Adományozz egészséget!”

Mert fontos az egészség

Mert adni jó

Plakátokkal színesített „Egészségnap”

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Gyújtogatás

A rendőrök egy kaposvári férfit gyanúsítanak az elkövetéssel.

 

Alkalom szülte a tolvajt

Bevásárlókocsira akasztott válltáskát lopott el egy ismeretlen nő egy tatabányai üzletből.