Mert adni jó

2018. 12. 04., k - 11:49
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Édesség, élelmiszer, játék…… A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök gyűjtöttek és adományoztak az ünnepek jegyében.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete még az év elején együttműködési megállapodást írt alá. A két fél már számos egészségfejlesztő és egészségmegőrző programot szervezett a rendőröknek és a rendőrségen dolgozóknak. A megyei rendőrfőkapitányság 2018. december 3-án testi-lelki felüdüléssel, ajándékgyűjtéssel és véradással egybekötött komplex egészségnapot szervezett. A program szervesen illeszkedett és szorosan kapcsolódott a „Családbarát munkahely” projekthez.

A jótékony kezdeményezést az összes helyi rendőrkapitányságon is meghirdették erre a napra. A dolgozók átérezve az advent meghitt hangulatát, nem várt mennyiségben gyűjtöttek össze gyerekjátékokat, mesekönyveket, tartós élelmiszereket. A felajánlásokat Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át Juhász Évának, a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezet igazgatójának.

A főkapitány hangsúlyozta, hogy fontos a rászorulók segítése és örült, hogy ilyen formában a főkapitányság hozzá tudott járulni, hogy azok a gyermekek is ajándékhoz jussanak, akik nehéz körülmények között élnek.

A főkapitányság munkatársai ezen a napon nemcsak ajándékokat, hanem vért is adtak. A szervezők a munkatársaknak is kedveskedtek, hiszen a „boldogságpercek, boldogságórák” keretében a regisztrálók részt vehettek frissítő masszázson, energetikai kezelésen és jóga órán is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervének programjairól itt olvashatnak:

 

Egy újabb lépés

Testalkati program a rendőrségen

Középpontban az egészség

Újabb állomás

„Adományozz egészséget!”

Plakátokkal színesített "Egészségnap"

Mert fontos az egészség

 

 

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tiltott határátlépésért felel

Szamosbecs belterületén igazoltatták a román állampolgárságú férfit, aki az eljárás adatai szerint illegálisan lépett be Magyarország területére.

 

Semmi se szent

A demonstráció több résztvevője ellopta az ország karácsonyfája díszletéhez tartozó szánkókat.

 

Négy bangladesi férfi egy kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Illegális migránsok Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Átragasztotta

Az ártándi határon akart kilépni az országból az a férfi, akit bűncselekmény gyanúja miatt elfogtak a rendőrök.