Kézi hőkamerák beszerzése

2016. 10. 03., h - 10:35

Az „Kézi hőkamerák beszerzése” című projektet a Belső Biztonsági Alap támogatásával az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg.

Projekt azonosító: BBA-3.2.1-2015-00001

Projekt címe: Kézi hőkamerák beszerzése

Indítás: 2015. december 01.

Zárás: 2017. augusztus 31. (módosítási kérelem elbírálás alatt)

Projekt tárgya: 55 db kézi hőkamera beszerzése

Kedvezményezett: Országos Rendőr-főkapitányság

Projekt összköltsége: 166 863 525 Ft

Projekt státusza: folyamatban

 

Projekt rövid leírása:

A kézi hőkamera eszközállomány az ukrán és a szerb határszakaszon az alkalmazása óta eltelt idő alatt erősen amortizálódott, a javíthatatlanná vált eszközök száma folyamatosan növekedett, így a határrendészeti kirendeltségek többvonalas határőrizeti rendszeréhez nincs biztosítva a megfelelő mennyiség. Ez a járőrök esti, éjszakai feladat végrehajtása során jelentősen csökkenti a kisebb távolságra lévő célszemélyek, tiltott határátlépők, embercsempészek felderítési, azonosítási, követési lehetőségét.

A projekt keretében beszerzésre kerülő 55 darab kézi hőkamerával kiválthatóak az ukrán és szerb szakaszon le nem cserélt, amortizálódott kézi hőkamerák és ezáltal biztosítható a szükséges kézi hőkamera eszközmennyiségének növelése, valamint a járőrök modern eszközzel történő ellátása.

A projekt megvalósítása folyamatban, a következő projekttevékenység a  kézi hőkamerák beszerzésére vonatkozó közbeszerzési eljárás megindítása.

 

Európai Támogatások Osztály


Kapcsolódó oldalak