Európai támogatások

Török-magyar határrendészeti együttműködés

2022. 08. 02., k - 14:59

A Török-magyar határrendészeti együttműködés című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alap társfinanszírozásából.

Stabil hőkamera rendszer rekonstrukciója (II-III. ütem)

2022. 06. 08., sze - 09:15

Magyarország külső határőrizete érdekében telepített stabil hőkamera megfigyelő rendszer fejlesztését valósította meg az Országos Rendőr-főkapitányság a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Pest Megyei Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése

2022. 01. 17., h - 13:39

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság projektben érintett intézményeit – Nagykátai Rendőrkapitányság és Váci Rendőrkapitányság - érintő épületenergetikai beruházások a nyílászárók korszerű szerkezetekre való cseréjét, az épületek hőszigetelését, valamint fűtéskorszerűsítését tartalmazza a hatályos 7/2006. (IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására.

Budapesti Rendőr-főkapitányság épületenergetikai fejlesztése

2021. 12. 27., h - 08:24

A Budapesti Rendőr-főkapitányság projektben érintett intézményeit érintő épületenergetikai beruházások a nyílászárók korszerű szerkezetekre való cseréjét, az épületek hőszigetelését, valamint fűtéskorszerűsítését és használati meleg víz (HMV) biztosítása napenergiával fejlesztést tartalmazza a hatályos 7/2006. (IV.24.) TNM rendelet követelményszintjének való megfeleléssel, törekedve az üzemeltetés energiaköltségeinek minél magasabb megtakarítására.

Forenzikus technikai eszközök beszerzése

2021. 11. 08., h - 11:30

A Forenzikus technikai eszközök beszerzése című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, a Belügyminisztérium által hazai társfinanszírozásból, valamint a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít.