Zsaru magazin

Hagyományteremtő sportnap

2023. 09. 25., h - 15:09
Zsaru Magazin

Az I. Kerületi Rendőrkapitányság közreműködésével szeptember 16-án rendezték meg hagyományteremtő és közösségépítő céllal az I. Budavári Rendvédelmi Sportnapot a Czakó Utcai Sport- és Szabadidőközpontban.

Dánia nyerte a Rendőr Kézilabda Eb-t

2023. 09. 25., h - 13:58
Zsaru Magazin

A dánok végeztek az első helyen a Rendőr Kézilabda Európa-bajnokságon Németország válogatottját maguk mögé utasítva. A bronzérmes Ausztria lett. Magyarország csapata a 6. helyen zárt, Monacót és Svájcot megelőzve.

Lebuktak a meglopott bringatolvajok

2023. 09. 25., h - 12:13
Zsaru Magazin

Bicskei nyomozók a legnagyobb közösségi oldal egyik zárt csoportjából értesültek arról, hogy elloptak egy kerékpárt a Fejér megyei város alsó vasútállomásáról. Az ügy négy nap alatt megoldódott, bár az egyik fiatalkorú elkövető még nem került elő.

Küzdelemmel hangoltak a gálára

2023. 09. 25., h - 10:03
Zsaru Magazin

Lázas készülődés folyt szeptember 19-én délután 5 órakor a Madárfészek Ökölvívó Akadémia gálatermében. Elszánt sportolók vették magukra a védőfelszerelést, hogy megkezdhessék az összehangoló küzdelmeket felkészülésként a szeptember 29-ei Police Fight Challenge 2023 rendészeti küzdősportgálára.

Lecsaptak az utasfosztogató taxisra

2023. 09. 22., p - 12:44
Zsaru Magazin

Csattanós bűnügyben fordult a lakossághoz a bécsi rendőrség. Szeptember elején rajtaütöttek egy 33 éves török taxisofőrön, aki egy év alatt legalább hatvan ittasan szunyókáló utasának csuklójáról csatolt le drága karórát. A becsült kár 39 feljelentés alapján 600 ezer euró, bár a házkutatás után ez lecsökkent.

Megújult hét borsodi rendőrség

2023. 09. 22., p - 10:48
Zsaru Magazin

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság hét objektuma esett át energetikai korszerűsítésen az Európai Unió Kohéziós Alap és a magyar állam társfinanszírozásával, a Miniszterelnökség, a közlekedési, a környezeti és az energiahatékonysági fejlesztési programok végrehajtásáért felelős helyettes államtitkárság támogatásával a Széchenyi 2020 Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében.

Harc a kiberbűnözők ellen

2023. 09. 22., p - 08:03
Zsaru Magazin

Október elején Magyarország az online csalásokról kiberfelderítési konferenciát rendez, amelyen kilenc állam szakértői, az FBI, az Europol munkatársai és a nagyobb hazai bankok képviselői vesznek részt. Veszelka Mihály alezredessel, a Nemzeti Védelmi Szolgálat kiberfelderítési főosztálya vezetőjével munkájukról és a kibertérben elkövetett csalások elleni harcról beszélgettünk.

Újra ringbe szállt

2023. 09. 21., cs - 15:03
Zsaru Magazin

Kapocska Richárd főtörzsőrmester, a Készenléti Rendőrség (KR) Költségvetési Igazgatóság igazgatási osztály helyszínibírság-nyilvántartó csoportjának előadója több mint húsz évvel ezelőtt kezdte az ökölvívást. Nagypapája volt a példaképe, aki szintén ezt a sportot űzte.

Szigorú sebességkorlátozás Walesben

2023. 09. 21., cs - 12:14
Zsaru Magazin

Wales lakott területein 30-ról 20 mérföld/órára csökkentették a sebességhatárokat szeptember 17-től. Az Egyesült Királyságban ez az első ilyen átfogó korlátozás. Nemcsak néhány úton, hanem szinte mindenhol. Az ellenzők szerint ez támadás az autósok ellen, a korlátozás mellett érvelők szerint kevesebb lesz a halálos kimenetelű baleset.

Ráhibáztak a fosztogató párra

2023. 09. 21., cs - 09:50
Zsaru Magazin

Székesfehérvári zsaruk már a bejelentések idejéből és jellegéből sejtették, a városban és a környékén kik fosztogatnak nyugdíjasokat. Abban is bizonyosak voltak, hogy átmeneti szálláson kell keresni R. Jánost (37) és K. Szilviát (34). Mindenre ráhibáztak!

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai riasztó

A készenléti rendőrök előbb elfogták a gépkocsifeltörőt, mint ahogy az autó tulajdonosa észlelte volna a bűncselekményt.

 

Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

A székesfehérvári rendőrök egy közúti közlekedési baleset részesének és szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

 

Emberölés miatt körözték

Emberölés bűntett elkövetése miatt körözött férfit fogtak el a rendőrök Röszke Autópálya Határátkelőhelyen.

 

Pedig épp csak 18

Két békés jászárokszállási lakost rabolt ki egy férfi. A jászsági nyomozók őrizetbe vették az agresszív fiatalt.

 

Sólyalopás

Egy kunszentmártoni férfi úgy gondolta, hogy egy csónakszállító utánfutó ellopásából tesz szert pénzre. El is kezdte az eszköz átalakítását, azonban befejezni már nem tudta, mert a helyi nyomozók elfogták.