Szervezeti hírek

Születésnapi álom teljesítve

2023. 10. 03., k - 12:18
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Bence arról álmodozott, hogy egy különleges napon rendőrautó viszi egyszer óvodába.

Adj vért, ments életet!

2023. 10. 02., h - 15:19
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendszeresen adnak vért a rendőrök és rendőrségi dolgozók Békés vármegyében. Szeptemberben 228-an nyújtották a karjukat, ezzel együtt idén már közel 700 alkalommal segítették így a rászorulók orvosi kezelését.

Horgászverseny Nógrád vármegyében

2023. 10. 02., h - 14:24
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Magyarország egyik legnépszerűbb halastaván, a Maconkai-víztározón rendezte meg népszerű horgászversenyét.

Vezetőváltás az Orosházi Rendőrkapitányságon

2023. 10. 02., h - 13:41
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője dr. Nádasdi Tamás r. alezredest bízta meg a rendőrkapitányi feladatok ellátásával.

Fegyveres biztonsági őrök versenyeztek

2023. 10. 02., h - 09:43
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Fegyveres Biztonsági Őrségek XIII. Országos Szakmai Csapatversenyét ezúttal a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Ludovika Arénában rendezték meg.

Remekeltek

2023. 09. 29., p - 10:41
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

Bátor sárkányhajósok

2023. 09. 28., cs - 14:50
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

Bács-Kiskun vármegyében is elindult a KEVE

2023. 09. 28., cs - 12:39
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedjünk Együtt, Vigyázzunk Egymásra – biztonságos közlekedésre nevelő program kisgyermeknek és kamaszoknak egyaránt.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.