Szervezeti hírek

Találkozz velünk a rendőrség állásbörzéjén!

2022. 11. 29., k - 14:38
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A Magyar Rendőrség 2022. december 8-án 10 órától 14 óráig állásbörzét tart Szegeden a Rendőrképző Akadémia Járőrképző Tagozatán (Bajai út 14.).

10 percen belül a helyszínen

2022. 11. 28., h - 13:06
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

Megyei közgyűlési elismerések

2022. 11. 28., h - 12:15
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

Pakson tartottak értekezletet

2022. 11. 28., h - 10:10
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.

Biztonság, egészség – a BÜKK Bevetési Alegység bemutatója a GYEK-ben - Videóval!

2022. 11. 25., p - 13:09
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Biztonság, egészség! Alapvető értékek mentén szerveződött ismét a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház közös programja, ahol a BÜKK Bevetési Alegység látványos bemutatót tartott kis pácienseknek egy kis meglepetéssel!

Utolsó állomásához ért az egyeztető fórum

2022. 11. 25., p - 13:06
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Sellyén és Siklóson is megtartották a Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot, amelyre a környék településeinek és a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.

Munkaértekezlet a pályaorientáció jegyében

2022. 11. 25., p - 11:47
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Cigány Nemzetiségi Önkormányzat szervezésében zajlott egyeztetés roma vezetők és a rendőrség szakemberei között a rendőrré válás lehetőségeiről.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.

 

Lezárt akta: véget ért az út

A csempészett személyek sanyargatásával elkövetett embercsempészés miatt kell felelnie annak a három ukrán férfinak, akik 27 migránst szállítottak egy gépkocsi rakterében. A Vas megyei rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.