Európai támogatások

Török-magyar határrendészeti együttműködés

2022. 08. 02., k - 14:59

A Török-magyar határrendészeti együttműködés című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alap társfinanszírozásából.

Stabil hőkamera rendszer rekonstrukciója (II-III. ütem)

2022. 06. 08., sze - 09:15

Magyarország külső határőrizete érdekében telepített stabil hőkamera megfigyelő rendszer fejlesztését valósította meg az Országos Rendőr-főkapitányság a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Forenzikus technikai eszközök beszerzése

2021. 11. 08., h - 11:30

A Forenzikus technikai eszközök beszerzése című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, a Belügyminisztérium által hazai társfinanszírozásból, valamint a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít.

Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése

2021. 04. 21., sze - 11:42

A Záhony közúti határátkelőhely fejlesztésének tervezése c. projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg osztott finanszírozással részben a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból, részben pedig a Kedvezményezett el nem számolható hozzájárulásából, melyet a Belügyminisztérium biztosít

Stabil hőkamera rendszer rekonstrukciója (I. ütem)

2021. 01. 26., k - 10:24

A Stabil hőkamera rendszer (SHR) rekonstrukciója című projekt keretében az I. ütem végrehajtását az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon

2021. 01. 26., k - 10:16

Az „Útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztése a román határszakaszon” című projekt keretében az Országos Rendőr-főkapitányság megvalósította Magyarország román határszakaszán az informatikai, útlevélkezelő végponti eszközök fejlesztését a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatás terhére.

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések

2020. 12. 09., sze - 12:42

Az EES bevezetéséhez kapcsolódó fejlesztések című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósítja meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés

2020. 12. 03., cs - 14:10

Kockázatelemzés, értékelés, fejlesztés című projektet az Országos Rendőr-főkapitányság valósította meg a Belső Biztonsági Alapból nyújtott európai uniós támogatásból.