KRESZ-FESZT Győrben

2014. 10. 01., sze - 07:30
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

II. országos közlekedésbiztonsági tanévnyitó rendezvénysorozat

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Győri Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a helyi polgárőrség közös szervezésében, 2014. szeptember 29-én az országos rendezvénysorozat megyei helyszínének a győri Leier City Center belső parkja adott otthont.

A „közlekedésbiztonsági tanév” kezdetén az egyenruhások kerékpáros ügyességi versenyekkel, KRESZ-pályás foglalkozásokkal, bűn- és balesetmegelőzési játékokkal keltették fel az „apróságok” érdeklődését. A programokon győri óvodások és I-II osztályos általános iskolás gyerekek vettek részt. A nap végére közel 200 „csöppség” kellően elfáradva, de mosolyogva, ajándékokkal és élményekkel gazdagon térhetett haza.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hova tovább?

Szabálysértést, szabályszegést és bűncselekményt is megvalósított az a férfi, aki 2023. június 1-jén az M6-os autópályán közlekedett.

 

Sértetteket, szemtanúkat keresünk!

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti veszélyeztetés bűntettének és más bűncselekmények elkövetése miatt a 14010/790/2023. bűnügyi számon eljárást folytat egy 19 éves kaposvári lakossal szemben.

 

Azonnal elfogták a miskolci útonállót

Egy hetvenöt éves nőre támadt rá egy harminckét éves férfi Miskolcon. A rablást egy férfi is látta, aki követte a menekülő támadót, így támogatva a rendőrök munkáját, akik a helyszín közelében elfogták a tettest.

 

A fel nem adott csomag ára

Soha nem adta fel az internetes hirdetésekben vásárolt eszközöket egy három tagú banda, ezzel számos sértettől csaltak ki pénzt országszerte. A szegedi rendőrök elfogták őket.