„ Házhoz megyünk” és „Bike Safe” helyszínek

2016. 09. 26., h - 08:47
Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr- főkapitányság munkatársai bűnmegelőzési tanácsokkal látják el a kerékpár tulajdonosokat.

A „Házhoz megyünk” vagyonvédelmi program keretén belül a Bűnmegelőzési Osztály munkatársai 2016. szeptember 26-tól szeptember 28-ig 11 órától 15 óráig, valamint szeptember 29-én és 30-án 8 óra 30 perctől 12 óra 30 percig Keszthelyen, a Tesco Hipermarketben várják az érdeklődőket.

A lakosok a helyszínen 2016. szeptember 28-án regisztráltathatják kerékpárjaikat  a „Bike Safe” programba, ahol a rendőrség adatbázisába rögzítik a kétkerekű adatait, amely bűncselekmény esetén megkönnyíti a felderítést.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Balesetet okozott, majd elhajtott

Közlekedési balesetet okozott egy sofőr Csongrádon, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök befejezték a nyomozást az ügyében.

 

Bátor sárkányhajósok

A vármegyei rendőrfőkapitány elismerést adott át azoknak az életmentő pécsi diákoknak, akik egy vízbe esett férfit mentettek ki a tóból Orfűn.

 

Elfogták a törvényszegőt

Nyomozás indult annak a férfinak az ügyében, aki egymást követően több alkalommal is törvényt sértett Makón.

 

Lezárt ügy: a gyűjtőszenvedély fogságában

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezett egy országos koordináció keretén belül vizsgált ügyet, amelyben közel 50 lőfegyvert, illetve azokhoz tartozó különböző alkatrészeket, eszközöket és csaknem 3000 lőszert foglaltak le.

 

Rendőrkézen a garázdák

A szegedi rendőrök elfogták azt a két helybéli férfit, akik egy fesztiválon bántalmazták ismerőseiket.

 

Tizenhárom illegális migránst csempészett

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében, aki 13 határsértőt akart Nyugat-Európába szállítani.