„Házhoz megyünk!” program Vas megyében

2015. 10. 01., cs - 14:38
Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A vagyonvédelem áll a 2015. szeptember 30-án indult kezdeményezés középpontjában.

A „Házhoz megyünk!” elnevezésű országos megelőző-vagyonvédelmi program keretében Szombathelyen, Sárváron és Kőszegen felállítandó információs pontokon találkozhat a lakosság azokkal a szakemberekkel, akik információt nyújtanak az érdeklődőknek a vagyonvédelemhez szükséges döntések meghozatalában.

A programban a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság és az érintett rendőrkapitányságok munkatársai mellett a helyi polgárőrség tagjai; az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt.; valamint a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara Vas Megyei Szervezetének képviselői látják el tanácsokkal az érdeklődőket, továbbá igény esetén az ingatlanok egyedi biztonsági vizsgálatát is elvégzik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.