Strand Police 2016

2016. 06. 07., k - 15:32
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Strand Police program a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdaparkban, valamint a Kecskeméti Fürdőben 2016-ban is folytatódik.

A 2016 idényben ismét fiatal „járőrök” látják el a rendőrség által bűnmegelőzési szempontok alapján meghatározott strandfelügyeleti feladatokat a Kecskeméti Fürdő és a Kecskeméti Élményfürdő és Csúszdapark területén.

A Hírös Sport Nonprofit Kft. és a Kecskeméti Rendőrkapitányság 2013-ban közösen indította el Strand Police-t.

A fiatalok 2016. június 6-án eligazításon vettek részt a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, ahol személy- és vagyonvédelmi, prevenciós és jogi információkat adtak át nekik a rendőrök.

 

A strandrendőrök munkába állásáról 2016. június 7-én 14 órakor tartott közös programindítót a Kecskeméti Fürdő területén Szenes Márton, a Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója és Tarnóczy László rendőr ezredes, kapitányságvezető-helyettes és Tóth Szilvia rendőr őrnagy, alosztályvezető.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset-megelőzési céllal

A kiemelt baleseti okokra visszavezethető szabálysértések és szabályszegések, valamint a balesetek megelőzése érdekében ellenőriztek fokozottan a szentendrei rendőrök.

 

Földön, levegőben

Öt napon át tartó közlekedésrendészeti akciót bonyolítottak le a ceglédi rendőrök. A szervezett ellenőrzés-sorozatban 218 szabálytalankodó sofőrt szűrtek ki.

 

Végiglopta az éjszakát

Négy bűncselekményt követett el néhány órán belül egy férfi Tatabányán. A rendőröknek köszönhetően többre már nem volt alkalma, ugyanis elfogták és őrizetbe vették.

 

Kapott az alkalmon

Slusszkulcsot talált egy komáromi parkolóban egy férfi. Ő azonban ahelyett, hogy a tulajdonost kereste volna meg, inkább a hozzá tartozó autót kutatta fel, amit aztán el is vitt.

 

Teljes útlezárás az M5-ös autópályán

Két kamion és egy kisteherautó ütközött Lajosmizse térségében, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták a sztrádát.