Házhoz mentek Kisteleken

2016. 01. 29., p - 10:22
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kisteleken is folytatódott az országos vagyonvédelmi kampány.

A „Házhoz megyünk” program célja, hogy a résztvevők első kézből, szakemberektől kapjanak bűnmegelőzési tanácsokat. A kampány iránt elsősorban időskorúak érdeklődtek, főként a betöréses és besurranásos lopások megelőzésével kapcsolatban kértek tájékoztatást. 

Az előadók elektromos ajtóékeket és programozható időkapcsolókat osztottak a résztvevőknek, akik megismerhették a vagyonvédelmi eszközök működését is. Egyben felhívták az érdeklődök figyelmét a lakókörnyezet fontosságára, a szomszédokkal történő kapcsolattartás jelentőségére.

A rendezvénysorozat keretében a rendőrök a kisteleki idősek otthonába is ellátogatnak.

A program Csongrád megyében tovább folytatódik.

Minden hónap

2. hetében Csongrádon a Művelődési Központban,

3. hetében Szentesen a Művelődési Központban,

4. hetében Kisteleken az Egészségházban, illetve a Piacon.

A rendezvénysorozatot 2016. május végén az országos vagyonvédelmi vetélkedő zárja, amelyen a csapatok településenként vagy városrészenként, az alábbi összetételben vehetnek részt: 1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő általános iskola felső tagozatos gyermek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.