Vagyonvédelmi vetélkedő Nógrádban is

2016. 02. 11., cs - 16:32
Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Salgótarjánban, Érsekvadkerten és Jobbágyiban folytatódó „Házhoz megyünk” program részvevői részére.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a Balassagyarmati és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a - lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított -„Házhoz megyünk” elnevezésű országos programot 2016 februárjában is folytatják. A szakemberek a salgótarjáni Városházán, az érsekvadkerti Ifjúsági Házban és a jobbágyi Faluházban látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az átfogó bűnmegelőzési program keretében Salgótarján, Jobbágyi és Érsekvadkert lakosai körében vagyonvédelmi vetélkedőt hirdet. A csapatok helyi, megyei, majd országos szinten mérhetik össze tudásukat értékes nyereményekért.

A vagyonvédelmi vetélkedőre a három településről várjuk 3 fős csapatok (1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő felső tagozatos általános iskolás gyermek) jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29.

Vetélkedő lebonyolításának ideje: 2016. április 15. 10 órától 14 óráig

Helyszín: József Attila Konferencia és Művelődési Központ (Salgótarján, Fő tér 5.)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.