Vagyonvédelmi vetélkedő Nógrádban is

2016. 02. 11., cs - 16:32
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Salgótarjánban, Érsekvadkerten és Jobbágyiban folytatódó „Házhoz megyünk” program részvevői részére.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya és a Balassagyarmati és a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai a - lakosság vagyonbiztonságának fokozása érdekében indított -„Házhoz megyünk” elnevezésű országos programot 2016 februárjában is folytatják. A szakemberek a salgótarjáni Városházán, az érsekvadkerti Ifjúsági Házban és a jobbágyi Faluházban látják el tanácsokkal a vagyonvédelemről és biztonságról érdeklődő állampolgárokat.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság az átfogó bűnmegelőzési program keretében Salgótarján, Jobbágyi és Érsekvadkert lakosai körében vagyonvédelmi vetélkedőt hirdet. A csapatok helyi, megyei, majd országos szinten mérhetik össze tudásukat értékes nyereményekért.

A vagyonvédelmi vetélkedőre a három településről várjuk 3 fős csapatok (1 fő nagyszülő, 1 fő szülő, 1 fő felső tagozatos általános iskolás gyermek) jelentkezését.

Jelentkezési határidő: 2016. február 29.

Vetélkedő lebonyolításának ideje: 2016. április 15. 10 órától 14 óráig

Helyszín: József Attila Konferencia és Művelődési Központ (Salgótarján, Fő tér 5.)


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem adta meg

Egy személygépkocsi vezetője az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla ellenére úgy hajtott be az útkereszteződésbe, hogy baleset lett a vége.

 

Remekül szerepeltek

Az előkelő hatodik helyen végzett a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság csapata az országos strandröplabda bajnokságon.

 

Felismeri?

A győri nyomozók az állampolgárok együttműködését kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.