Bordélyházként működött a belvárosi masszázsszalon

2015. 07. 15., sze - 10:21
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök tetten érték a szalonban dolgozó lányokat és elfogták az üzemeltetőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat V. Attila 41 éves dunaújvárosi lakossal szemben prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015-ben egy Budapest V., Váci utcai masszázsszalonban rendszeres haszonszerzés céljából helyiséget biztosított az ott dolgozó prostitúciós tevékenységet folytató nők számára. A rendőrök 2015. július 10-én tetten érték a szalon alkalmazottait, hét nőt és két külföldi állampolgárt előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra. A rendőri akció során – a folyamatban lévő intézkedésről mit sem tudva – megérkezett a szalont üzemeltető V. Attila is, akit a rendőrök szintén előállítottak, majd őrizetbe is vettek.
A férfival szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tett az előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. július 13-án elrendelt.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akkor adjál pénzt!

Cigit kért, nem kapott, bántalmazta a sértettet, elvette a pénzét, majd elmenekült. A mezőkövesdi rendőrök az elkövetőt nyolc órán belül elfogták.

 

Lezárt akta: szerszámgépeket loptak

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két férfi ügyében, akik szerszámgépeket loptak a városban.