Családi betörés

2015. 07. 06., h - 13:15
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Már eladásra kínálták a még el sem lopott fűnyírót és a rotációs kapát, azok a későbbi gyanúsítottak, akiket a rendőrök tetten értek Abaújváron.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság V. Ödön 23 éves, G. Györgyi 46 éves és P. Beáta 18 éves abaújvári lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. július 2-án 22 óra előtt betörtek egy abaújvári hétvégi házba, ahonnan különféle szerszámgépeket akartak eltulajdonítani. A nyomozók a korábban beszerzett információk alapján tetten érték a férfit, édesanyját és a barátnőjét, akiket elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálytiszta ellenőrzés

A rendőrök megállítottak egy autót, majd ellenőrizték azt, ennek eredményeként új-pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének gyanúja miatt elfogtak egy férfit Miskolcon.

 

Halálos baleset történt Kisszállásnál

Egy teherautó elgázolt egy idős asszonyt, aki vélhetően úgy készült áttolni kerékpárját az 55-ös számú főúton, hogy nem nézett szét kellőképpen és kilépett a jármű elé. A balesetben a nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Díjkitűzés

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Nagykanizsán történt fegyveres rablás kísérlete elkövetőjének azonosítása és elfogása érdekében.

 

Lezárt akta – több lopás is van a számláján

A fiatal gyanúsított 2022. nyarán több százezer forint értékben károsította meg a sértetteket. A többszörösen egyesített büntetőeljárásban most vádemelést javasolnak a szolnoki nyomozók.

 

Túltolta

Hatvankilenc. Nem ennyivel közlekedett, hanem ennyivel lépte túl a megengedett sebességet egy autós Kocséron.