Családi betörés

2015. 07. 06., h - 13:15
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Már eladásra kínálták a még el sem lopott fűnyírót és a rotációs kapát, azok a későbbi gyanúsítottak, akiket a rendőrök tetten értek Abaújváron.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság V. Ödön 23 éves, G. Györgyi 46 éves és P. Beáta 18 éves abaújvári lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. július 2-án 22 óra előtt betörtek egy abaújvári hétvégi házba, ahonnan különféle szerszámgépeket akartak eltulajdonítani. A nyomozók a korábban beszerzett információk alapján tetten érték a férfit, édesanyját és a barátnőjét, akiket elfogtak, majd előállítottak a rendőrkapitányságra.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.

 

De igen, ők is tettesek!

A nyomozás adatai szerint a terézvárosi luxusbolt-betörésben legalább négyen vettek részt. Két feltételezett elkövetőt a budapesti rendőrök már a bűncselekmény napján elfogtak, társaikat keresik.

 

Se pénz, se termék

Online piactéren hirdetett egy egyeki férfi olyan termékeket, amik sosem voltak a birtokában. A karcagi rendőrök a Mátrix Projekt keretében gyanúsítottként hallgatták ki.