Elfogta a rendőrség a csongrádi dohánybolt kirablóját-képek

2014. 04. 10., cs - 08:40
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A híradókból merítette az ötletet.

Elfogta a Csongrádi Rendőrkapitányság azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint 2014. január 5-én az esti órákban kirabolta a helyi benzinkúton lévő Nemzeti Dohányboltot. A csongrádi R. Lajos egy baseball ütővel ment be az üzletbe, megfenyegette az alkalmazottat, majd némi készpénzzel elmenekült a helyszínről. Az arcát sállal és napszemüveggel takarta el.

A 22 éves helyi férfi kihallgatásán azt mondta a csongrádi nyomozóknak, hogy az ötletet a híradókból vette. A sálat és a napszemüveget a rablás után elégette, a pénzt pedig felélte.

Ellene felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Az ügyben korábban kitűzött nyomravezetői díjat a rendőrség visszavonta.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb fogás

Egy 18 éves szerb sofőr ellen indul büntetőeljárás, aki kilenc embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Eljárás indult

A rendőrök nyomozás keretében vizsgálják a Balaton Sound könnyűzenei fesztivál óriáskerekén történt baleset körülményeit.

 

Elfogás

Büntetőeljárás indul egy 58 éves grúz sofőr ellen, aki hat embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Csak kilépésre használható a Röszke közúti határátkelőhely

A kilépés gyorsítása érdekében 2022. július 2-án 7 órától 19 óráig csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.