Elismerte

2016. 07. 16., szo - 12:52
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök pár óra alatt azonosították a szolnoki emberölés gyanúsítottját. A férfi elismerte tettét.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, Szolnok egyik utcáján szúrt sérülésekkel találtak egy 61 éves férfit, aki a helyszínen életét vesztette. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei pár órán belül azonosították az emberölés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szolnoki férfit. A nyomozók előállították és gyanúsítottként kihallgatták H. Viktort, aki elismerte tettét.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 21 éves fiatal 2016. július 15-én délelőtt - vélhetően anyagi haszonszerzés céljából - egy késsel megszúrta munkatársát, majd áldozata autójával elhajtott a helyszínről. Később a gépkocsit egy bokros területen hagyta, amelyet a rendőrök egy állampolgár segítségével megtaláltak, majd lefoglaltak.
A nyomozók a férfit őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.