Előzetesben - kábítószerrel kereskedett

2016. 10. 08., szo - 09:01
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók elfogták a gyöngyösi férfit. Videó és fotók!

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett és más bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást N. Tamás és társai ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a 33 éves gyöngyösi férfi azzal gyanúsítható, hogy 2016 júliusa és 2016 októbere között különböző személyek - főleg gyöngyösi lakosok - részére adott el a kábító hatású anyagból.

A rendőrök 2016. október 4-én házkutatást tartottak a férfi lakóhelyén, ahol kábítószergyanús növényi származékot és tablettákat, továbbá digitális mérleget foglaltak le. A férfit a nyomozók elfogták és bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság indítványozására az Egri Járásbíróság 2016. október 7-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.