Emberölés Lakitelken

2014. 02. 03., h - 14:05
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Két embert holtan találtak otthonukban.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. február 3-án a reggeli órákban egy lakitelki házban holtan találták az ott lakó 52 éves férfit, illetve 81 éves édesanyját, akiknek halálát az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint szúrt sérülések okozták.

 

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A helyszíni szemle, az adatgyűjtés, illetve a tanúkihallgatások és a jelenleg rendelkezésre álló bizonyítékok alapján a bűncselekményt feltehetően a sértettekkel egy házban élő 51 éves A. Erika - a férfi élettársa - követte el.

A nő a bűncselekmény után öngyilkosságot kísérlet meg, a helyszínre kiérkező mentőszolgálat munkatársai ellátását követően kórházba vitték.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

10 percen belül a helyszínen

Tűz ütött ki egy bölcskei háznál, a dunaföldvári rendőrök egy asszonyt mentettek ki, majd megkezdték az oltást.

 

Finn módszerrel ellenőriztek

A közlekedésbiztonsági akció során a Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrök 11 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból.

 

Megyei közgyűlési elismerések

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének és rendészeti rendőrfőkapitány-helyettesének tevékenységét is elismerték.

 

Pakson tartottak értekezletet

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot szerveztek a városi rendőrkapitányságon, melyre a környék településeinek, valamint a körzetben működő szervezetek vezetői is meghívást kaptak.