Járóbot használat nem csak a járás segítésére

2014. 03. 08., szo - 09:19
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy idős férfi akart bántalmazni egy buszsofőrt botjával Sajóivánkán.

Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrse közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

 

A nyomozás jelenlegi adatai szerint 2014. március 7-én 13 óra 40 perckor a Borsod Volán Zrt. 36 éves sofőre K. Csaba Miskolc-Ózd viszonylatú általa vezetett gyorsjárattal Ózd irányába közlekedett, amikor a busz egyik utasa a nála lévő járóbottal többször megpróbálta őt vezetés közben megütni. A dühös idős férfi azt sérelmezte, hogy a gyorsjárat az ő lakcíméhez közeli megállóban nem állt meg.

 

A helyszínre kiérkező járőrök elfogták, majd az Ózdi Rendőrkapitányságra előállították a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 72 éves L. Lajos sajóivánkai lakost.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két napon belül

Az ózdi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a gépkocsivezetőt, aki autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

 

Lezárt-akta: csalás miatt kell felelniük

Egykori munkáltatója eszközeit, felszerelését használta, több személyes tárgyát és értékét eltulajdonította három férfi Hódmezővásárhelyen. A feltételezett elkövetők ellen nagyobb értékre elkövetett csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználása vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A hódmezővásárhelyi rendőrök az ügy vizsgálatát befejezték.

 

Lezárt-akta: ellopta, elaludt

Ittasan ült volán mögé, majd elaludt egy hódmezővásárhelyi férfi. A rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak az ügyében.

 

Ki ismeri fel?

A szigetszentmiklósi rendőrök állampolgárok segítségét kérik az azonosításhoz.