Kábítószer gyanús anyag a diszkóban - videóval

2014. 08. 18., h - 11:07
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök több fogyasztót és az oroszlányi szórakozóhelyet üzemeltető nőt is előállították.

Egy oroszlányi szórakozóhelyen tartottak ellenőrzést a rendőrök 2014. augusztus 17-én hajnalban. Az egyenruhások igazoltatták a bulin résztvevőket, átvizsgálták ruházatukat és csomagjaikat. A járőrök 12 személyt állítottak elő az Oroszlányi Rendőrkapitányságra kábítószer-fogyasztás gyanúja miatt. A rendőrök kábítószer-gyorstesztet alkalmaztak velük szemben, melynek eredménye nyolc fő esetében pozitív lett. Ellenük kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség. A nyomozók a diszkóban tartott helyszíni szemlén több helyiségben találtak kábítószer-gyanús anyagot, amit lefoglaltak. A rendőrök előállították a szórakozóhelyet bérlő 26 éves Sz. Orsolyát is. A tatabányai nő ellen szintén kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A gyanúsítottak a büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bogyó újra otthon

A szikszói rendőrök visszaadták az eltulajdonított kutyust a gazdájának.

 

Lopott és rabolt

Emelte a tétet az a tiszaburai férfi, aki eleinte csak alkalmi lopásokat, később már rablást követett el. A karcagi rendőrök őrizetbe vették.

 

Lezárt akta: tányéros kenyértörés

Nem kapta vissza lemondott szállásának díját, ezért először „rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd 80 tányérját zúzta apró darabokra az a 40 éves zalaszentgróti nő, aki ellen rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.