Kiraboltak egy szekszárdi patikát

2013. 11. 06., sze - 16:23
Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Kiraboltak egy szekszárdi gyógyszertárat kedden kora este. A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon.

Rablás történt a szekszárdi Hunyadi utcai patikában 2013. november 5-én, 17 óra 45 perc körül. Egy, a gyógyszertárba belépő férfi késsel a kezében pénzt követelt az alkalmazottaktól, akik átadták neki a bevételt. A férfi ezután elmenekült a helyszínről.

Az elkövető 20-30 év körüli, vékony testalkatú, kb. 180 cm magas, sötét, overall jellegű ruhát, fekete maszkot és fekete kesztyűt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a helyszínen, vagy annak környékén az adott időben valami gyanúsat észlelt, a bűncselekménnyel összefüggésben bármilyen információval rendelkezik, illetve a grafikán látható férfit felismeri, jelentkezzen a Szekszárdi Rendőrkapitányságon (Szekszárd, Várköz u. 4.), illetve hívja a 74/501-100-as telefon 3621-es mellékét, vagy a 107-es, 112-es segélyhívót.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.