Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak

2016. 01. 08., p - 09:19
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint egy késsel a kezében fenyegette meg a sértettet.

Az Egri Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást egy 20 éves egri lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján M. József 2016. január 7-én 7 óra 15 perc körüli időben, egy egri közintézményben kiabált egy ott dolgozó szociális munkással, majd az asztalról elvett egy kést és azzal fenyegetőzött, valamint támadó mozdulatokat tett a férfi irányába. A sértett a további támadást megakadályozta, ezért orvosi ellátást igénylő sérülése nem keletkezett.

A rendőrök a bejelentést követő két órán belül a helyszín közelében elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit előállítottak a városi rendőrkapitányságra. M. József kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottat őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásának indítványozására.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.