Lopott, majd a biztonsági őrrel dulakodott

2014. 09. 03., sze - 09:19
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A biatorbágyi rendőrök egy 69 éves férfit fogtak el.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. János 69 éves biatorbágyi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. szeptember 1-jén 7 óra 50 perc körüli időben - egy biatorbágyi áruházban - a ruházatába rejtett 2 darab kozmetikai terméket, majd a bevásárlókosarába további termékeket pakolt, melyeket a bolt kasszájánál kifizetett és távozni készült. A szolgálatot teljesítő biztonsági őr észlelte B. János cselekményét és az üzlet kijáratánál felszólította, hogy a vásárlásáról kapott számlát mutassa be. A 69 éves férfi nem volt hajlandó együttműködni, távozni próbált, amit az őr megakadályozott. B. János a megszerzett árucikkek megtartása érdekében az őt visszatartó őrrel dulakodni kezdett és megpróbált az üzletből kijutni.

A 69 éves férfit a biatorbágyi rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Budaörsi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozóhatság kezdeményezte a férfi bíróság elé állítását.

 

Az eljárás során kiderült, hogy a gyanúsított már pár nappal korábban is járt az üzletben, amikor hasonló jellegű bűncselekményt követett el.

 

B. János ellen a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki ismeri fel?

A miskolci nyomozók a lakosság segítségét kérik egy bolti tolvaj azonosításához.

 

Kétkerekűt lopott

Lezárult a nyomozás annak a férfinak az ügyében, aki eltulajdonított Szegeden egy biciklit.

 

Elfogták

Többrendbeli kifosztás és más bűncselekmények miatt indult büntetőeljárás a Bicskei Rendőrkapitányságon egy helyi lakossal szemben.

 

Remekeltek

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata a 2. helyen végzett az Országos Rendőr Kispályás Labdarúgó Bajnokságon. Kollégáink ezzel a sikerrel jogot nyertek a Belügyminisztérium szervei részére szervezett tornán való részvételre is.

 

Közösen ellenőriztek

A kunszentmiklósi rendőrök a közlekedési hatóság közreműködésével nézték át az autókat.