Megbízhatatlan biztonsági őr

2015. 01. 10., szo - 11:25
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A bejelentést követő 24 órán belül elfogták a bicskei nyomozók azt a férfit, aki négy nagy értékű televíziókészüléket és öt számítógép monitort tulajdonított el abból a gyárból, amit hivatásszerűen őrzött.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy felcsúti biztonsági őrrel szemben.

A férfit azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy 2014. október 1. és 2015. január 6. napja között egy etyeki raktárból - aminek őrzését hivatásszerűen ő maga látta el – eltulajdonított négy nagy értékű televíziókészüléket és öt darab számítógép monitort. 

A nyomozás során a lopott és időközben értékesített négy televízió közül kettőt megtaláltak és lefoglaltak a bicskei rendőrök. 

A gyanúsítottat a lakásán megtartott házkutatást követően az egyenruhások előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.