Megszúrta a vendégét

2016. 10. 08., szo - 06:20
Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun megyei rendőrök őrizetbe vették a 23 éves gyanúsítottat.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság (BKMRFK) büntetőeljárást indított életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. László 23 éves fülöpszállási lakos ellen.

 

A nyomozás adatai szerint 2016. október 6-án 19 órakor a gyanúsított a fülöpszállási tanyáján előzetes szóváltást követően késsel megsebesített egy 28 éves férfit, aki vendégségben tartózkodott nála.

 

A sértett az elsődleges orvosi szakvélemény alapján nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett, azonban a súlyosabb eredmény elmaradása a véletlennek köszönhető.

A BKMRFK munkatársai még aznap este otthonában elfogták T. Lászlót, majd - őrizetbe vétele mellett - gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozási bíró 2016. október 7-én elrendelte a férfi előzetes letartóztatását. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályakezdők köszöntése

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság állományában kilenc frissen kinevezett tiszthelyettes kezdte meg szolgálatát.

 

Kerékpárokra fájt a foga

A Karcagi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat egy 30 éves helyi férfival szemben, aki a gyanú szerint több biciklit is meglovasított az elmúlt időszakban, továbbá boltokat is kirámolt.

 

Rossz társasággal italozott

A sértett amint elaludt, a három fős elkövetői kör a táskáját ellopta, amiben műszaki cikkek voltak. A tatabányai rendőrök azonosították és kihallgatták az elkövetőket, közülük két főt őrizetbe vettek.

 

Rangos szakmai elismerés: Szagolunk és Védünk

Hagyományteremtő céllal alapított díjat dr. Varga Péter r. dandártábornok, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, hogy a rendőrszakmai munkát segítő négylábú társak közül az arra legérdemesebb minden évben elismerésben részesüljön.

 

Zalai közlekedésrendészeti tapasztalatok

Ittas vezetőket szűrtek ki a forgalomból, és több száz olyan járművezetővel szemben intézkedtek a Zala vármegyei rendőrök, akik túllépték a megengedett sebességet.

 

A forgalomban részt vevők biztonsága az első

Bár vármegyénkben az utóbbi években nem jellemzők az illegális gyorsulási versenyek, a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságára kockázatot jelentő gyorsulási versenyek megakadályozására, valamint az úgynevezett driftelők és az engedély nélkül átalakított gépjárművek kiszűrésére.