Nagy tételben loptak

2016. 07. 22., p - 06:06
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A hatvani rendőrök elfogták a kamionponyva kivágós társaságot. Videó és fotók!

A Hatvani Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen személyek ellen, akik 2016.április 20. és július 18. között három alkalommal az M3-as autópálya Kerekharaszti pihenőjében továbbá egy gyöngyösi kamion parkolóban az ott éjszakára leállított tehergépjárművek ponyváját kivágták.

Az elkövetők közel 150 darab kávéfőző gépet, 7 raklapnyi pelenkát valamint 138 csomag tisztasági betétet tulajdonítottak el a járművek platóiról.

Az eljárásban begyűjtött információk alapján a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a Hatvani Rendőrkapitányság rendőrei 2016. július 20-án a déli órákban elfogták B. József halászteleki lakost, aki személyautójával közlekedett otthona közelében.

Szintén a településen július 20-án fogtak el a rendőrök további két halászteleki férfit, majd mindhármat előállították a Hatvani Rendőrkapitányságra.

A 46 éves B. József, a 23 éves B. Zsolt és a 24 éves B. László ellen - őrizetbe vételük mellett - több rendbeli lopás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indult büntetőeljárás, melyben a rendőrség vizsgálja, hogy a terheltek követtek-e el további, hasonló jellegű bűncselekményeket.

A Hatvani Rendőrkapitányság kezdeményezte a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogatóparancs !

Rákos Istvánt keressük az erdőkertesi életellenes bűncselekménnyel kapcsolatban.

 

Keressük őket

Az egri rendőrök lopás miatt folytatnak eljárást.

 

Lezárt akta: „Na mi van, nem ütöd le?"

A nagykátai rendőrök befejezték azt a büntetőügyet, amelynek tettesei – egy 34 éves nő és akkor 17 éves társa - a gyanú szerint a nagykátai vasútállomáson elvették áldozatuk 3.000 forintját és 3 szál cigarettáját miközben egyikük meg is ütötte.