Nem találtak robbanó anyagot

2013. 09. 30., h - 14:22
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Az átvizsgálás befejeződött, robbanó anyagot nem találtak a tűzszerészek.

Mint arról korábban beszámoltunk, telefonhívás érkezett a rendőrség segélyhívó számára 2013. szeptember 30-án 6 óra 58 perckor, amely szerint a Budapest-Nagykáta vasúti vonalon bomba fog robbanni.

A vonatok, állomások és megállóhelyek ellenőrzése befejeződött, az átvizsgálás során a Készenléti Rendőrség Tűzszerész Szolgálatának munkatársai robbanó anyagot nem találtak.   

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Állati csontokat találtak a közelmúltban egy balástyai tanya falában.

 

A migráció, mint üzlet

Ezzel a címmel szervezett szakmai konferenciát a KR NNI. A kétnapos képzés során a szakemberek az illegális migrációra épülő nemzetközi szervezetek által elkövetett bűncselekmények elleni küzdelem legújabb kihívásait vették górcső alá.

 

Életet mentettek a jászsági rendőrök

A jászapáti rendőrök több mint fél óráig alkalmaztak mellkaskompressziót egy eszméletlen 74 éves jászberényi férfi megmentése érdekében, aki az időben megkezdett újraélesztésnek köszönhetően életben maradt.