Nem volt elég az aprópénz

2016. 11. 11., p - 13:25
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kalocsai rendőrök pár órán belül őrizetbe vették a 15 éves fiút.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján ismeretlen elkövető 2016. november 10-én 17 óra 30 perc körül Kalocsán, a Malatin téren odalépett két fiúhoz és tőlük pénzt kért. A 15 éves sértett átadott neki 50 forintot, de az ismeretlen a többi pénzt is követelte, különben bántalmazással fenyegette meg a fiút, aki ennek hatására átadta a nála lévő 400 forintot is. Ezt követően az ismeretlen tettes továbbment, de pár perccel később a fiatalok után ment és ráfogott a 15 éves sértett vállára, majd a nála lévő összes pénzt akarta. A fiúk elfutottak a helyszínről és segítséget kértek.

A bejelentéstől számított négy órán belül a nyomozók beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 15 éves fiatalt, akit a rendőrök őrizetbe vettek és kezdeményezik előzetes letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Újabb eredmény

A szlovák és magyar rendőrök ismételten együtt láttak el járőrszolgálatot.

 

Ki ismeri?

Szeméremsértés miatt keresik a gödöllői rendőrök a képeken látható férfit. Segítsen azonosítani!

 

Lezárták

Az 5205-ös út egy szakaszát teljes szélességében.

 

Elfogtak egy 62 éves embercsempészt

Az idős külföldi 42 határsértőt szállított egy ponyvás kisteherautóban, aminek rakterében elviselhetetlen hőség volt, amikor megállították a rendőrök.

 

Meglopták a tolvajt

A rendőrök eljárás alá vontak két férfit, akik közül az egyik Mezőkövesden ellopott egy gitárt, majd ismerőse később tőle tulajdonította el a hangszert.