Nemi szervét mutogatva követte a lányokat

2013. 11. 12., k - 15:39
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta le a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el.

A gyanú szerint 2013. szeptember 2-án az esti órákban egy férfi Zalaegerszegen a Kovács Károly térről a buszpályaudvar felé követett két fiatal lányt, akiknek trágár módon szexuális ajánlatot tett, miközben nemi szervét mutogatta, majd önkielégítést végzett.

A szemtanúk részletes személyleírást adtak a mutogatósról, akit a zalaegerszegi rendőrök alig egy órán belül elfogtak, majd gyanúsítottként hallgattak ki.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 25 éves, zalaegerszegi P. Géza Tamással szemben szeméremsértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.