Nők léptek meg a fűkaszával

2014. 07. 18., p - 09:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Fűkaszát lopott el két nő egy edelényi portáról. A rendőrök négy órán belül elfogták a tolvajokat, a sértett az eljárás során visszakapta az értékeit.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az Edelényi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Edelényben egy helyi családi ház portájáról 2014. július 8-án 12 óra után eltulajdonítottak egy fűkaszát, illetve az udvaron álló, autóból iratokat és egy mobiltelefont.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök négy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható edelényi 25 éves R. Renátát, és a 30 éves M. Ilonát.

 

A rendőrségi eljárás során a sértett visszakapta értékeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.