Nők léptek meg a fűkaszával

2014. 07. 18., p - 09:34
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Fűkaszát lopott el két nő egy edelényi portáról. A rendőrök négy órán belül elfogták a tolvajokat, a sértett az eljárás során visszakapta az értékeit.

Lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást az Edelényi Rendőrkapitányság ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint Edelényben egy helyi családi ház portájáról 2014. július 8-án 12 óra után eltulajdonítottak egy fűkaszát, illetve az udvaron álló, autóból iratokat és egy mobiltelefont.

 

A nyomozás eredményeként a rendőrök négy órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével magalapozottan gyanúsítható edelényi 25 éves R. Renátát, és a 30 éves M. Ilonát.

 

A rendőrségi eljárás során a sértett visszakapta értékeit.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.

 

Megelőzték

A Tolna vármegyei rendőrök egy interneten szerveződő illegális gyorsulási verseny megrendezését akadályozták meg a hétvégén Szekszárdon.

 

Többször megszúrta férjét

A Bács-Kiskun vármegyei rendőrök rövid idő alatt tisztázták az eset körülményeit, és őrizetbe vették a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 53 éves kunszentmiklósi nőt.

 

A közút nem versenypálya

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság egész évben kiemelt figyelmet fordít a közlekedés biztonságát veszélyeztető magatartások és az illegális gyorsulási versenyek kiszűrésére, megakadályozására.