Őrizetben a csernelyi emberölés gyanúsítottja - videóval

2015. 01. 25., v - 10:16
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök 24 órán belül elfogták, majd őrizetbe vették a támadót.

Mint ismertes a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. január 23-án 17 óra 40 perckor érkezett telefonos bejelentés arról, hogy csernelyi családi házában holtan találtak egy 67 éves férfit.

A helyszíni szemle adatai alapján a sértettet az akkor még ismeretlen elkövető olyan súlyosan bántalmazta, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt.

A bevezetett forrónyomos intézkedések eredményeként a rendőrök a bejelentéstől számított 24 órán belül a bűncselekmény elkövetőjét elfogták, előállították, majd bűnügyi őrizetbe vették.

R. Sándor 34 éves csernelyi lakossal szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozóhatóság előterjesztéssel él az illetékes megyei főügyészségen a terhelt előzetes letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Felismeri?

Az érdi rendőrök kérik az állampolgárok segítségét az azonosításhoz.

 

Hiányzott egy kereke

Az úton cikázó teherautóra figyelt fel egy férfi Békés vármegyében. Látta, hogy a jármű pótkocsiján eggyel kevesebb kerék van és azonnal hívta a segélyvonalat. A rendőrök leállították a veszélyesen közlekedő sofőrt.

 

Padláson

A padláson bújt el az őt kereső rendőrök elől az a törökszentmiklósi férfi, akihez a szemle nyomai vezettek.