Öt nő verekedett Nagydoboson

2014. 05. 01., cs - 07:46
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a társaság tagjait a helyszínen elfogta.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást egy 15 éves lány, B. Józsefné 45 éves, B. Márta 20 éves, B. Béláné 36 éves, J. Melinda 34 éves nagydobosi lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint B. Márta és J. Melinda 2014. április 30-án Nagydobos, Fő úton előzetes szóváltást követően összeverekedett. A közelben tartózkodó további három nő amikor látták a dulakodást, bekapcsolódtak a verekedésbe. A rendőrség az öt nőt a helyszínen elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és gyanúsítottként kihallgatta.    


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.