"Por" a tojásban

2013. 12. 21., szo - 10:46
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 19 éves győri fiatal elmondása alapján, saját használatra vásárolta az „angyalport”.

A Készenléti Rendőrség járőrei ellenőrizték 2013. december 19-én délelőtt Vámosszabadi egyik italmérőjében a 19 éves győri férfit. Ü. Richárd ruházatának átvizsgálása során kabátja zsebéből kindertojás formába csomagolt kábítószergyanús fehér por került elő.

A fiatalember gyanúsítotti kihallgatásakor a rendőröknek elmondta, hogy a nála talált anyag THC por, melyet előző napon vásárolt saját használatára. A férfi a nyomozóknak beismerte azt is, hogy a délelőtt folyamán az „anyagot” felhasználva, egy cigarettát is elszívott.

A járőrök a 19 éves győri fiatalt a szükséges mintavételre előállították, a tőle lefoglalt  kábítószert vegyész szakértő bevonásával vizsgálja a rendőrség.

Ü. Richárd ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Győri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.

 

Figyeljünk együtt!

Békésben tavaly az elsőbbségadás elmulasztása volt a legfőbb baleseti ok. Ezért a rendőrök zebráknál, kereszteződésekben folyamatosan figyelik, betartják-e a szabályokat a járművezetők, és egyben kérik őket, hogy figyelmesen közlekedjenek.