Rablás Gádoroson

2015. 05. 16., szo - 10:49
Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Otthonában támadt rá egy 72 éves bácsira egy ismeretlen. Bántalmazta és elvette a pénzét, valamint a mobiltelefonját. A rendőrség keresi a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rablás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást egy 2015. május 16-án, 1 óra 40 perckor érkezett bejelentés alapján. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján egy 72 éves bácsit otthonában bántalmazott egy férfi. Elvette a mobiltelefonját és a pénzét, majd a konyhában egy kést vett magához és még több pénzt követelt az idős embertől. Miután a sértett nem adott neki, a gyanúsított elmenekült. A bácsi az elsődleges információk szerint 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei keresik a bűncselekmény elkövetőjét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Milliós gép, ami nincs

Csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi férfival szemben.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta a 03010/4642/2013. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.